Малярський інструмент

Сортування товарів:
ПЕНЗЕЛЬ ДЛЯ БІЛЕННЯ, УКРАЇНА
Пензель для білення натуральний. Застосування: очищення і розмивка поверхонь, нанесення побілки і клейових складів. Часто застосовується для білення дерев у садах.
ПЕНЗЕЛЬ ORGANIC
Пензлі флейцеві з високоякісними пластиковими ручками зеленого кольору, натуральним ворсом. Товщина набивки пензлів до 22мм, ТОП 70%. Рекомендовано для роботи з усіма видами лакофарбової продукції, всіх типів алкідних лаків і фарб, уретанових фарб (крім водорозчинних). Індивідуальна упаковка...
ПЕНЗЕЛЬ NATURE
Пензлі флейцеві з високоякісними дерев’яними ручками, натуральним ворсом. Товщина набивки пензлів до 22мм, ТОП 70%. Рекомендовано для роботи з усіма видами лакофарбової продукції (крім водорозчинних ЛКМ), в тому числі агресивними. Індивідуальна упаковка пензлів з міцного поліетилену. Вона з...
ПЕНЗЕЛЬ MIX
Пензлі флейцеві з високоякісними пластиковими ручками жовтого кольору, сумішшю натурального і штучного ворсу. Товщина набивки пензлів до 22 мм. Рекомендовано для роботи з дисперсійними, латексними фарбами і лаками, а також для нанесення лазурі і засобів по захисту деревини. Індивідуальна упаковка...
ПЕНЗЕЛЬ BLACKY
Пензлі флейцеві з високоякісними пластиковими ручками синього кольору, натуральним чорним ворсом. Товщина набивки пензлів до 22мм, ТОП 70%. Рекомендовано для роботи з лаком. Підходить для всіх типів алкідних, уретанових фарб і емалей (крім водорозчинних). Індивідуальна упаковка пензлів з міцного...
ПЕНЗЕЛЬ ART
Пензлі флейцеві з високоякісними пластиковими ручками червоного кольору, штучним ворсом. Товщина набивки пензлів до 22мм. Рекомендовано для роботи з водорозчинними та латексними лаками і фарбами. Індивідуальна упаковка пензлів з міцного поліетилену. Вона з легкістю знімається, що дає можливість...
Олівець для скла
Олівець для скла. Овальна форма олівця запобігає його скатуванню з поверхні. Стрижень дозволяє наносити будівельні мітки на скло.
Олівець будівельний
Олівець будівельний. Овальна форма олівця запобігає його скатуванню з поверхні. Стрижень дозволяє наносити будівельні мітки на будь-якій поверхні.
НАБІР ПЕНЗЛІВ ДЛЯ ПІДФАРБОВУВАННЯ, КОРОТКА ЩЕТИНА
Набір пензлів для подфарбовування з короткою щетиною з натуральної сировини. Дерев'яна ручка. Пензлі призначені для доведення поверхонь,що фарбуються, точного підфарбовування. Застосування: всі види лакофарбової продукції, в тому числі агресивні.
НАБІР ПЕНЗЛІВ ДЛЯ ПІДФАРБОВУВАННЯ
Набір пензлів для підфарбовування з натуральною щетиною. Дерев'яна ручка. Набір призначений для виконання точних (художніх) робіт масними або іншими фарбами.
НАБІР ПЕНЗЛІВ ДЛЯ ЛАКУ, ЧОРНИЙ ВОРС
Набір пензлів для лаку з натуральною щетиною розмір 20, 30, 40, 50 мм. Застосування: всі види лакофарбової продукції, в тому числі агресивні.
НАБІР ПЕНЗЛІВ
Набори пензлів з натуральною щетиною. Дерев'яні ручки. Набори використовуються з усіма видами лакофарбової продукції, в тому числі агресивними.
Набір малярний
Набір складається з валика мольтопрен 100 мм, ручки d 6мм і кюветки 150 * 300мм. Використовувати можна з масляними, алкідними або ПФ емалями для дрібних малярних робіт.
Набір малярний
Набір складається з валиків поролонових "Мольтопрен", ручки d 6мм, кюветки 115*215мм.
Набір малярний
Набір складається з 2-х валиків Мольтопрен 100 мм, валика Мольтопрен 70 мм, ручки d 6мм і кюветки 150*300 мм. Використовувати можна з масляними, алкідними або ПФ емалями для дрібних малярних робіт.
Набір малярний
Набір складається з двох поролонових мініваликів "Мольтопрен" (35х100мм), ручки d = 6 мм, пензля "Преміум" 1,5 "(натуральна щетина) і кюветки для рівномірного забору фарби (150х300 мм). Застосування: використовується як з воднодісперсійнними, масляними та алкідними...
Набір малярний
Набір складається з валика "Фаворит" 30*100мм з ручкою d = 6 мм і кюветки для рівномірного забору фарби (150х300мм). Застосування: водорозчинні дисперсійні фарби, емалі і грунтовки з додаванням акрилових, латексних смол.
Набір малярний
Набір складається з пензля "Англійського" 1", валика "Фаворит", типу "Міді" (30/100 мм) з ручкою d = 6 мм, кюветки для рівномірного забору фарби (150x300мм). Застосування: водорозчинні дисперсійні фарби, емалі і грунтовки з додаванням акрилових, латексних смол.
Набір малярний
Набір складається з мінівалика "Синтекс" (03-930 - 30/100мм, 03-931 - 38/180мм) з ручкою d = 6 мм і кюветки для рівномірного забору фарби (03-930 - 150x300мм, 250x320мм). Застосування: дисперсійні фарби з додаванням акрилових, латексних смол. Для внутрішніх малярних робіт.
Набір малярний
Набір складається з валика "Синтекс" 38*180мм, ручки d 6мм, кюветки 250*320мм.