Для дому, саду, відпочинку

Сортування товарів:
Терка кормова
Виготовлена з металу. Для приготування корму тваринам в невеликих домашніх господарствах.
Тачка садово-городня
Корито виконано з оцинкованого металу товщиною 1мм. Ручки з металевих трубок, пофарбовані порошковою фарбою, рукоятки прогумовані. Одне пневмоколесо з металевим диском, навантаження на руки 15% від ваги вантажу. Зручно використувати на присадибній ділянці для перевезення садово-городнього...
Тачка садово-городня
Корито виконано з оцинкованого металу товщиною 1 мм. Навантаження на руки 15% від ваги вантажу.
Тачка будівельна, 2 колеса
Потовщене корито виконано з оцинкованого металу товщиною 2 мм. Додатковим посиленням э подвійне дно. Опора з металогнутої труби підтримує кузов, захищаючи від фронтальних ударів і підвищуючи міцність всієї конструкції. Металеві обручі для захисту пневмоколіс. Опора на два колеса забезпечує меншу...
Тачка будівельна
Потовщене корито виконано з оцинкованого металу товщиною 2мм. Додатковим посиленням є подвійне дно. Опора з металогнутої труби підтримує кузов, захищаючи від фронтальних ударів і підвищуючи міцність всієї конструкції. Металевий обруч для захисту пневмоколеса. Навантаження на руки 15% від ваги...
Тачка будівельна
Корито виконано з оцинкованого металу товщиною 1 мм. Опора на два колеса забезпечує меншу витрату сил. Навантаження на руки 10% від ваги вантажу. Металевий упор для полегшення вигрузки.
Тачка будівельна
Корито виконано з оцинкованого металу товщиною 1 мм. Опора на два колеса забезпечує меншу витрату сил. Навантаження на руки 10% від ваги вантажу.
Таймер двогодинний
Таймер виготовлений з міцного пластику, механічний, має функцію автоматичного поливу до 2-х годин.
Таз пластиковий овальний харчовий, Україна
Таз з міцного харчового пластику, овальний. Застосовується для миття овочів та фруктів, перемішування великого об'єму продуктів харчування, проведення гігієнічних процедур та в інших господарських цілях.
Таз пластиковий круглий харчовий, Україна
Таз з міцного харчового пластику, круглий. Застосовується для миття овочів та фруктів, перемішування великого об'єму продуктів харчування та в інших господарських цілях. Має ручки.
Таз пластиковий квадратний харчовий, Україна
Таз з міцного харчового пластику, квадратний. Застосовується для миття овочів та фруктів, перемішування великого об'єму продуктів харчування та в інших господарських цілях.
Сушарка для взуття
Сушарка для взуття будь-якого розміру. Невелика потужність і оптимальна температура 60 С, забезпечують дбайливий режим сушіння взуття, не допускаючи псування взуття та особливо з натуральної шкіри.
Сушарка для білизни, Україна
Компактна сушарка для білизни з додатковими розкладними відділеннями з обох боків, максимальне навантаження 25кг, загальна довжина поверхні для розвішування білизни - 18м. Українське виробництво.
Стілець розкладний для відпочинку
Метал, тканина, навантаження макс. 85 кг
Стілець розкладний
Метал, тканина, навантаження макс. 85 кг
Совок посадочний
Лопатка виготовлена з високоякісного алюмінію з нікельованим покриттям. Призначена для посадки серед щільно зростаючих рослин, для посадок розсади, квітів в саду і городі. Ергономічна прогумована ручка забезпечує зручний захват для руки.
Совок посадковий з покриттям, пластикова ручка
Лопатка з вуглецевої сталі з захистом від корозії. Пластикова ручка.
Совок для сміття, Україна
Совок для сміття пластиковий.