Малярський інструмент

Сортування товарів:
ПЕНЗЕЛЬ-МАКЛОВИЦЯ (ДЕРЕВО, РУЧКА ПВХ)
Пензель-макловиця з штучного ворсу. Дерев'яна основа, пластмасова ручка. Застосування: очищення і розмивка поверхонь, нанесення побілки, грунтувальних і клейових складів.
ПЕНЗЕЛЬ-МАКЛОВИЦЯ
Пензлі макловиці виготовлені з високоякісного пластику, з натуральним ворсом. Щільна набивка і довжина ворсу до 6 см забезпечують відмінні властивості товару. Внутрішня порожнина ручки дозволяє використовувати телескопічний подовжувач. Рекомендовано для всіх видів лакофарбової продукції....
ПЕНЗЕЛЬ-МАКЛОВИЦЯ
Пензель-макловиця, тип "Євро" з натуральної щетини. Пластмасова основа, дерев'яна ручка. Застосування: очищення і розмивка поверхонь, нанесення побілки, грунтувальних і клейових складів.
ПЕНЗЕЛЬ ФЛЕЙЦЕВИЙ, ТИП "ЧЕМПІОН", ШТУЧ. ВОРС
Пензель флейцевий, тип "Чемпіон" виготовлений з штучного ворсу, товщина набивання 20 мм. Дерев'яна пофарбована ручка. Застосування: всі види водорозчинних лаків і фарб.
ПЕНЗЕЛЬ ФЛЕЙЦЕВИЙ, ТИП "СУМІШ"
Пензель флейцевий, тип "Суміш" виготовлений з штучного ворсу (70%) і натуральної щетини (30%), товщина набивання 18 мм. Дерев'яна пофарбована ручка. Застосування: всі види водорозчинних лаків і фарб.
ПЕНЗЕЛЬ ФЛЕЙЦЕВИЙ, ТИП "СТАНДАРТ"
Пензель флейцевий, тип "Стандарт" виготовлений з натуральної свинячої щетини, товщина набивання 12 мм. Дерев'яна лакована ручка. Застосування: всі види лакофарбової продукції, в тому числі агресивні.
ПЕНЗЕЛЬ ФЛЕЙЦЕВИЙ, ТИП "АНГЛІЙСЬКИЙ", ПЛАСТИКОВА РУЧКА
Пензель флейцевий, тип "Англійский" з пластиковою ручкою виготовлений з натуральної свинячої щетини, товщина набивання 12 мм. Застосування: всі види лакофарбової продукції.
ПЕНЗЕЛЬ ФЛЕЙЦЕВИЙ, ТИП "АНГЛІЙСЬКИЙ"
Пензель флейцевий, тип "Англійский" виготовлений з натуральної свинячої щетини, товщина набивання 15 мм. Застосування: всі види лакофарбової продукції, в тому числі агресивні.
ПЕНЗЕЛЬ ФЛЕЙЦЕВИЙ, ТИП "ЄВРО", ПЛАСТИКОВА РУЧКА
Пензель флейцевий, тип "Євро" виготовлений з натуральної свинячої щетини, товщина набивання 18 мм. Пластикова ручка. Застосування: всі види лакофарбової продукції.
ПЕНЗЕЛЬ ФЛЕЙЦЕВИЙ, ТИП "ЄВРО"
Кисть флейцевая, тип "Євро" виготовлена з натуральної свинячої щетини, товщина набивання 20 мм. Дерев'яна забарвлена ручка. Застосування: всі види лакофарбової продукції, в тому числі агресивні.
ПЕНЗЕЛЬ ФЛЕЙЦЕВИЙ, ДЕРЕВ'ЯНА РУЧКА, УКРАЇНА
Натуральна свинна щетина, товщина набивання щетини 14мм. Дерев'яна шліфована ручка. Використовуються з усіма видами лакофарбової продукції, в тому числі агресивними.
ПЕНЗЕЛЬ ФЛЕЙЦЕВИЙ ПРЕМІУМ, ТИП "ПРОФІ"
Пензель флейцевий "Преміум", тип "Профі" виготовлений з натуральної свинячої щетини, товщина набивання 22 мм. Дерев'яна пофарбована ручка. Застосування: всі види лакофарбової продукції, в тому числі агресивні.
ПЕНЗЕЛЬ ФЛЕЙЦЕВИЙ ДЛЯ ЛАКУ, ТИП "ЛАКРА"
Пензель флейцевий для лаку, тип "Лакра" виготовлений з натуральної свинячої щетини, товщина набивання 18 мм. Дерев'яна пофарбована ручка. Застосування: всі види лакофарбової продукції.
ПЕНЗЕЛЬ РАДІАТОРНИЙ, ТИП "СТАНДАРТ"
Пензель радіаторний, тип "Стандарт" з натуральної свинячої щетини. Подовжена дерев'яна ручка дозволяє фарбувати поверхні у важкодоступних місцях. Застосування: всі види лакофарбової продукції, в тому числі агресивні.
ПЕНЗЕЛЬ РАДІАТОРНИЙ, ПЛАСТИКОВА РУЧКА
Пензель радіаторний,пластикова ручка. Натуральна свинна щетина. Пластикова ручка, металева обойма. Ручка подовжена для можливості фарбувати поверхні у важкодоступних місцях. Використовуються з усіма видами лакофарбової продукції.
ПЕНЗЕЛЬ ОВАЛЬНИЙ
Пензель овальний з натуральної свинячої щетини. Пластикова ручка. Обойма металева. Для фарбування рівних поверхонь і кромок. Застосування: всі види лакофарбової продукції.
ПЕНЗЕЛЬ КРУГЛИЙ, ПЛАСТИКОВА ОБОЙМА
Пензель круглий з натуральної свинячої щетини. Дерев'яна ручка, пластикова обойма. Застосування: всі види лакофарбової продукції.
ПЕНЗЕЛЬ КРУГЛИЙ МАХОВИЙ ПВХ
Пензель круглий маховий ПВХ з штучним ворсом. Пластмасова основа, пластмасова ручка. Застосування: очищення і розмивка поверхонь, нанесення побілки, грунтувальних і клейових складів.
ПЕНЗЕЛЬ ДЛЯ ПІДФАРБОВУВАННЯ, ДЕРЕВ'ЯНА РУЧКА
Пензель для підфарбовування з натуральної свинячої щетини, товщина набивання 18 мм. Дерев'яна ручка. Застосування: всі види лакофарбової продукції, в тому числі агресивні.
ПЕНЗЕЛЬ ДЛЯ БІЛЕННЯ, УКРАЇНА
Пензель для білення штучний, виготовлений з поліпропілену. Застосовується для очищення та розмивання поверхонь, нанесення побілки і клейових розчинів. Рекомендується для побілки дерев у садах і парках.